معرفی : شکر پلو شیرازی یکی از انواع پلوی سنتی ایران است که بیشتر در مهمانی های بزرگ سرو می شود.“شکر پلو شیرازی” اغلب با گوشت مرغ، گوشت بره یا بدون گوشت درست می شود.
مواد لازم :
برنج:یک کیلو
شکر:یک کیلو
روغن:2 قاشق غذاخوری
زعفران ساییده:1قاشق چای خوری
مغز پسته و بادام و خلال نارنگی: برای تزیین
مواد لازم برای شیرین کردن خلال ها:
گلاب:1 پیمانه
شکر:100 گرم
آب:1/2پیمانه
طرز تهیه شکر پلو شیرازی:
ابتدا برنج را پس از تمیز کردن بشویید و به مدت چند ساعت در آب و نمک خیس کنید .
مغز پسته و بادام را با یک نصف پیمانه گلاب خیس کنید . تور قشم زمستان 98
خلال پوست نارنگی را هم 2 تا 3 بار در آب جوش بجوشانید و هر بار آب را خالی کنید تا تلخی آن گرفته شود.
سپس با مقداری آب ، شکر و بقیه گلاب ، شهدی غلیظ درست کنید و خلال ها را داخل شهد بریزید تا به مدت 4 تا 5 ساعت در شهد بمانند و شیرین شوند و برای تزیین آماده باشند.